Julkisen taiteen asiantuntijuus

Työskentelen asiantuntijana monialaisissa suunnitteluprojekteissa, joissa osaamiseni kohdistuu julkisen taiteen kytkemiseen osaksi rakentamista kaupunki- ja väyläympäristöissä, taideohjelmien ja -suunnitelmien laadintaan, taidetyöryhmien toimintaan, taiteen erilaisiin rahoitusmalleihin ja taidekilpailujen organisointiin.

Yhteiskuntataiteilijatoiminta – Taide osana kaupunkisuunnittelua

Yhteiskuntataiteilijatoiminta on Riihimäen kaupungin isännöimä palvelu, joka tuottaa jaettuja asiantuntijapalveluita kuntien kesken julkisen taiteen edistämiseksi osana kaavoitusta ja rakentamista. Yhteiskuntataiteilijatoiminta kohdistuu Helsinki – Seinäjoki kasvukäytäväverkoston alueelle. Siihen on osallistunut 13 kuntaa, kaupunkia ja organisaatiota vuodesta 2015 lähtien.

Lue lisää Yhteiskuntataiteilijatoiminnasta

Nikkilän taideohjelma

Nikkilän taideohjelma valmistui Sipoon kunnan hallituksen hyväksymänä vuonna 2015. Taideohjelman suunnittelu ja tekstit on laatinut kuvanveistäjä Marjukka Korhonen yhteistyössä taideohjelman toteuttamista varten perustetun taidetyöryhmän ja Sipoon kunnan kanssa. Ohjelman visualisointi on kuvittaja Leena Kisosen. Ohjelman laatimisen rahoitti Ympäristötaiteen säätiö. https://www.sipoo.fi/easydata/customers/sipoo/files/2011_sivistys/kulttuuri/nikkila_taideohjelma_fi_web.pdf

Vuoreksen julkinen taide

Vuoreksen julkisen taiteen koordinointi vuosina 2009-2012, (Tampereen kaupunki).